Олімпійські ігри-2024 – день 4: результати виступів українців за 30 липня

Спорт

У вівторок, 30 липня, на Олімпійських іграх-2024 в Парижі відбувся четвертий змагальний день. З нашим партнером компанією Favbet стежимо та вболіваємо за українську олімпійську збірну.

Цього дня було розіграно 11 комплектів медалей. Україна претендувала лише на одну нагороду – за неї боролася жіноча збірна України з фехтування на шпагах, яка розпочала виступи з чвертьфіналу, але одразу ж поступилася Китаю і втратила шанси на медаль.

Також цього дня матч заключного туру групового етапу провела збірна України з футболу. Команда Руслана Ротаня програла Аргентині та не зуміла вийти до плейоф.

Розповідаємо, хто з українців змагався на Олімпіаді 30 липня та які результати вони показали.

Після чотирьох днів Олімпіади-2024 у скарбничці України одна нагорода – “бронзу” в особистій шаблі завоювала Ольга Харлан.

Результати виступів українців у четвертий день Олімпіади-2024 (30 липня)

Настільний теніс. Одиночний турнір: Маргарита Песоцька в 1/16 фіналу програла представниці Румунії Бернардет Соч (1:4).

Бадмінтон. Одиночний турнір, груповий етап: Поліна Бугрова у другому турі обіграла чешку Терезу Швабікову (2:1), але не змогла виграти свою групу та не пройшла до плейоф..

Плавання. 200 м, батерфляй, кваліфікація: Денис Кесіль не пройшов до півфіналу, показавши 24-й результат серед 27 спортсменів.

Стрільба з лука. Одиночний турнір, 1/32 фіналу: Михайло Усач вибув від лідера світового рейтингу, бразильця Маркуса Д'Алмейди (2:6).

Фехтування. Шпага, командний турнір: Джоан Фейбі Бежура, Олена Кривицька, Влада Харькова та Дар'я Варфоломеєва  у чвертьфіналі поступилися Китаю (41:45) і втратили шанси на медаль. У першій втішній сутичці українки перемогли Єгипет (45:31), після чого поступилися Південній Кореї (38:45) та посіли підсумкове шосте місце.

Веслувальний слалом. Каное, кваліфікація: Вікторія Ус у першому запливі посіла 16-те місце, у другому – 9-те та пробилася до півфіналу.

Теніс. Одиночний турнір, 1/8 фіналу: Еліна Світоліна поступилася чинній чемпіонці Wimbledon чешці Барборі Крейчиковій з рахунком 6:7, 6:2, 4:6.

Теніс. Одиночний турнір, 1/8 фіналу: Марта Костюк здобула вольову перемогу над восьмою ракеткою світу Марією Саккарі з Греції та пройшла до чвертьфіналу, де зіграє з хорваткою Донною Векич.

Футбол. Груповий етап, третій тур: Україна – Аргентина – 0:2. Українська збірна з 3 очками фінішувала на третьому місці у своїй групі не вийшла до плейоф.

Теніс. Парний турнір, 1/8 фіналу: Марта Костюк та Даяна Ястремська знялися з матчу проти представниць Китайського Тайбею Сє Шувей та Цао Чіаї

Бокс. До 80 кг, 1/8 фіналу: Олександр Хижняк пройшов до чвертьфіналу, роздільним рішенням суддів здолавши уродженця України Пилипа Акілова, який представляє Угорщину.

Усі найцікавіші події Олімпіади можна знайти в лінії українського ліцензійного букмекера Favbet.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *