Курйозний гол і важка травма: “Динамо” повторно розбило “Партизан” у відборі Ліги чемпіонів (відео)

Спорт

Київське “Динамо” розгромно перемогло сербський “Партизан” у матчі-відповіді другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів сезону-2024/25. Поєдинок у Белграді завершився з рахунком 0:3 на користь підопічних Олександра Шовковського.

“Біло-сині” вийшли вперед на 17-й хвилині зустрічі. Під час атаки української команди гравці “Партизана” припустилися курйозної помилки та не зуміли вибити м’яч перед власним карним майданчиком, подарувавши його Андрію Ярмоленку, а той низом точно пробив у дальній кут.

На старту другого тайму захисник киян Максим Дячук отримав важку травму, пошкодивши плече під час падіння в центральному колі. Замість нього на поле вийшов Крістіан Біловар.

На 68-й хвилині “Динамо” подвоїло свою перевагу в цьому матчі. Владислава Ваната збили у штрафному майданчику сербського клубу й сам постраждалий впевнено реалізував 11-метровий.

У компенсований час “біло-сині” довели справу до розгрому. На 90+3-й хвилині третій м’яч у ворота белградського клубу забив Олександр Караваєв.

Огляд матчу “Партизан” – “Динамо”

У першому матчі, який відбувся 23 липня у польському Любліні, “Динамо” знищило “Партизан” з рахунком 6:2. Таким чином, за сумою двох поєдинків кияни розтрощили віцечемпіона Сербії з рахунком 9:2

У третьому раунді відбору Ліги чемпіонів суперником “біло-синіх” стане шотландський “Рейнджерс”. Перший поєдинок відбудеться 6/7 серпня, матч-відповідь – 13 серпня.

Подолавши другий відбірковий раунд Ліги чемпіонів, “Динамо” забезпечило собі єврокубкову осінь – щонайменше потрапляння до основної стадії Ліги Європи.

Зазначимо, що “Динамо” скасувало всі двосторонні заходи перед першим матчем з “Партизаном” через участь сербського клубу у товариському турнірі в Москві на початку липня цього року. Також після виходу на поле футболісти киян не потисли руки гравцям белградців.

Читайте також:

Партизан – Динамо – 0:3: онлайн-відеотрансляція матчу-відповіді кваліфікації Ліги чемпіонів

“Що Україна зробила щодо агресії НАТО?”: у “Партизані” обурилися відмовою “Динамо” від рукостискань

“Розуміли, проти кого граємо”: футболісти “Динамо” висловилися про гучну перемогу над “Партизаном”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *