Олімпійські ігри-2024 – день 5: розклад і результати виступів українців за 31 липня

Спорт

У середу, 31 липня, на Олімпійських іграх-2024 в Парижі відбувається п'ятий змагальний день. З нашим партнером компанією Favbet стежимо та вболіваємо за українську олімпійську збірну.

Цього дня на Олімпіаді виступатимуть 17 українських спортсменів. На медалі “синьо-жовті” претендували у чотирьох видах спорту: стрибки у воду, академічне веслування, веслувальний слалом та спортивна гімнастика. На жаль, жодної нагороди українцям здобути не вдалося.

Дивіться розклад українських олімпійців на 31 липня та стежте за результатами їхніх виступів в нашій онлайн-трансляції.

Зазначимо, що після четвертого змагального дня ОІ-2024 у скарбничці України одна нагорода – “бронза”, яку в особистій шаблі завоювала Ольга Харлан.

Розклад і результати виступів українців у п'ятий день Олімпіади-2024 (31 липня)

Кульова стрільба. Гвинтівка, стрільба з трьох позицій, 50 м, кваліфікація: Сергій Куліш вийшов до фіналу, показавши третій результат (592 бали з 600 можливих). Фінал за участю українця відбудеться 1 серпня.

Стрибки у воду. Синхронні стрибки, 10-метрова вишка, фінал: Ксенія Байло та Софія Лискун посіли сьоме місце з восьми збірних, набравши сумарно 285 балів.

Академічне веслування. Легкі парні двійки, півфінал: Ігор Хмара, Станіслав Ковальов не вийшли до фіналу А та змагатимуться у фіналі В за 7-12 місце.

Плавання. 200 м, спина, кваліфікація: Олександр Желтяков не пройшов до півфіналу, посівши 20-те місце.

Академічне веслування. Парні четвірки, фінал: Євгенія Довгодько, Дарина Верхогляд, Анастасія Коженкова та Катерина Дудченко драматично втратили шанс здобути медаль. Українки подолали другими стартові 500 метрів та посідали третю позицію після половини дистанції, але на останніх метрах випали з топ-3 та фінішували п'ятими.

Веслувальний слалом. Каное: Вікторія Ус з результатом 114,26 секунди пройшла до фіналу, де посіла 11-те місце з результатом 113,98 секунди, заробивши чотири штрафні секунди.

Спортивна гімнастика. Особисте багатоборство, фінал: Ілля Ковтун зупинився за крок від медалі, посівши четверте місце (86,165 бала). Олег Верняєв став восьмим (84,399 бала).

Бокс. До 57 кг: Айдер Абдураімов в 1/8 фіналу програв одноголосним рішенням суддів Хав'єу Ібаньєсу з Болгарії.

Теніс. Парний турнір, 1/8 фіналу: Людмила Кіченок і Надія Кіченок вийшли до чвертьфіналу, обігравши американський дует Даніель Коллінс / Дезіре Кравчик з рахунком 3:6, 6:4, 10:7.

22:10. Теніс. Марта Костюк: одиночний турнір, чвертьфінал

Усі найцікавіші події Олімпіади можна знайти в лінії українського ліцензійного букмекера Favbet.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *