Бої на Покровському напрямку: офіцер ЗСУ розповів про посилення окупантів резервами

Війна

На Покровському напрямку, який став головним у наступі російської окупаційної армії, точаться запеклі бої. На цю ділянку фронту росіяни перекидають усі свої резерви.

Про це повідомив офіцер 59-ої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький в ефірі “Суспільне”. 

За його словами, окупанти посилюють наступ у напрямку Покровська за допомогою усіх своїх резервів, зокрема підрозділами з південних окупованих міст Маріуполя, Бердянська, Генічеська.

“Учора знову була спроба наступу технікою на нашій ділянці фронту. 4 БМП вийшли, 3 одразу були знищені, четверта втекла після перших влучань. Ми не даємо шансів ворогу взагалі на техніці десь просунутись. Тому ворог більше застосовує піхотні штурми, але також і всі наявні засоби, зокрема мотоцикли”, – розповів про характер боїв Сергій Цехоцький 

Офіцер ЗСУ повідомив про обстріли Мирнограда і Селидового на Донеччині. Також, за його словами, активні бої відбуваються в районі Красногорівки, де найбільша концентрація окупантів.

Нагадаємо, головною ціллю російської окупаційної армії на Донеччині (після невдалого наступу на Харків) залишається місто Покровськ.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *