Новий застосунок “Армія+” та українська ракетна програма: головне зі звернення Зеленського

Події

В Україні готують до запуску новий застосунок “Армія+”, який повинен зняти з військових частину паперового навантаження.

Про це повідомив у вечірньому зверненні у середу, 7 серпня, президент України Володимир Зеленський.

“Ми готуємо запуск “Армії+” – нового нашого цифрового досягнення, яке однозначно спростить повсякденні завдання для більшості командирів Сил оборони України. Згодом – і для кожного воїна. Вже скоро все ми це представимо”,  – запевнив він.

Також президент без подробиць повідомив про розмову із головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським щодо подальших дій та про нараду з міністром оборони Ристемом Умєровим щодо практичної реалізації української ракетної програми.  “Це те, в чому ми стаємо сильнішими”, – наголосив він.

Володимир Зеленський також подякував українським воїнам за їхню стійкість на фронті, перелічивши найгарячіші ділянки – Покровський напрямок, Торецький, Лиманський, Харківщина. 

“Важливо й надалі знищувати ворога – саме так влучно, як наші воїни вміють, і саме так стійко, як це допомагає всій обороні нашої країни, і саме так ефективно, як дає результат. І що більше тиску буде на Росію – на агресора, який приніс війну в Україну, то ближчим буде мир. Справедливий мир через справедливу силу. Я дякую всім, хто це забезпечує”, – сказав президент.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський підписав закони про подовження воєнного стану та мобілізації ще на 90 днів. Це означає, що обидва режими будуть діяти принаймні до 9 листопада.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *