“Продають через голу жіночу д*пу”: у Мережі скандал через рекламу мілітарного одягу (фото)

Події

У Мережі розгорівся скандал довкола магазину мілітарного одягу, який рекламує свій товар пікантним роликом, в якому зауважили прояви сексизму.

На це звернула увагу журналістка Настя Горпінченко, опублікувавши скриншот із відео.

“Це стопкадр з рекламного ролику магазину мілітарного одягу BEZET Military Brand. Тактичні штани тут чомусь продають через голу жіночу д*пу”, – написала вона в коментарі до опублікованого кадру. 

За її словами, у коментарях до цього відео smm-ники магазину вказують на схвальні відгуки чоловіків, які “побачили відео і забули навіщо зайшли на сторінку магазину” та обіцяють генерувати ще більше саме такого контенту. При цьому вони “ігнорують коментарі жінок і чоловіків, які пишуть, що подібний формат не ок”.

“Нічого не маю ані проти тактичного одягу (люблю, купую, прям воно у відрядження на фронт), ані проти голих дуп, але камон,  скільки можна продавати жіночий одяг (від кросівок  до тактичного шмоту) через секс?” – обурено написала Настя Горпінченко 

При цьому авторка допису зауважила, що чоловічих сідниць на сторінці бренду немає, хоча чоловіча лінійка продукції у них, очевидно, більша.

Нагадаємо, нещодавно у Харкові бар “Поза зоною” опинився в центрі скандалу через свою коктейльну карту з провокаційними та мізогінними назвами напоїв.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *