Після операції в Курській області Арестович різко “перевзувся”: що тепер говорить про росіян

Політика

Скандальний ексрадник Офісу президента Олексій Арестович, який, перебуваючи за кордоном, останнім часом поширював занепадницькі заяви та похмурі прогнози щодо війни з Росією, різко змінив риторику після того, як почалася операція у Курській області РФ.

У своєму зверненні до росіян, опублікованому на його Telegram-каналі, він накинувся з нецензурною лайкою на “братній народ”, називаючи його представників “споконвічними ворогами” та обіцяючи їм жахіття при згадці про Україну. 

“Їб*ні ви підараси, ми знаємо, хто ви такі, ми знаємо, що ви стріляєте по пологових будинках, коли ми стріляємо по військовій техніці. Ми знаємо, що ви свідомо б’єте по наших лікарнях. Ми вас на х*ю крутили. Ніхто в Україні не сумнівається, хто ви такі”, – видав несподівану тираду Арестович.

При цьому скандальний блогер не зміг уникнути згадки про свої недавні заклики до перемир’я, але знайшов цьому цікаве пояснення.  

“Коли я пропонував перемир’я, я пропонував його тільки для того, щоб перевантажити нашу країну і зробити її більш дієво ефективною для того, щоб протистояти вам, м*дакам, які були і залишаються нашими споконвічними ворогами. Ми можемо з вами жити у мирі, але тільки після того, як ми вам насуваємо так, що ви нарешті обламаєтеся і зрозумієте, що в Україну ходити не треба. І дітям, і внукам своїм заповісте, що в наш бік навіть дивитися криво не треба. І тоді можливо ми зможемо вибудувати якісь відносини, якщо не добросусідські, то недоторкані. Але спочатку ви жахом повинні почати захлинатися, коли згадуєте Україну”, – розійшовся він.

Також Арестович раптом згадав про присягу, яку він давав Україні, та пообіцяв усі свої сили, яких, за його словами, у нього багато, покласти на те, щоб “смішний тупий хохол” обернувся для росіян солдатом, який “вибиває ногою двері до Курської АЕС і натискає велику страшну кнопку”. 

“Такий українець до вас прийде, він уже прийшов, а далі буде приходити у ваших страшних снах. Тому *бала закрили і пішли нах*й з нашої землі”, – грізно наказав він росіянам. 

Нагадаємо, ще не так давно Олексій Арестович в інтерв'ю російській опозиційній журналістці Юлії Латиніній заявив, що Україна та Росія мають подати позов до західних країн після укладання миру.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *