Ракетний удар Росії по супермаркету в Костянтинівці: скільки жертв і потерпілих та що там відбувається зараз

Ексклюзив ТСН

Російські окупанти завдали прицільного удару по торговому центру в Костянтинівці. Відомо про вже 14 загиблих і 44 поранених. Рятувальна операція ще триває, адже під завалами можуть бути люди.

Про це йдеться у сюжеті кореспондентки ТСН Оксани Солодовник.

Удар по торговельному центру, де завжди багато людей, Росія завдала близько 11-ї. За попередніми даними поліції, ворог застосував ракету Х-38. Район удару огорнув густий чорний дим. До місця влучання одразу виїхали надзвичайники та швидкі.

Майже одразу в соцмережах почали з'являтися шокувальні фото й відео від очевидців удару. На них видно масштабні руйнування.

На місці терористичної атаки спалахнула сильна пожежа, вогонь охопив 1000 квадратних метрів торговельних площ. У будівлі працював великий супермаркет. Скільки людей у момент атаки перебувало всередині – невідомо.

Кількість жертв і потерпілих зростає щопівгодини. Рятувальна операція триває, адже під завалами ще можуть бути люди.

О 14-й розбирання завалів призупиняють через загрозу повторного обстрілу. Родичі людей, які не виходять на зв'язок, не можуть знайти собі місця:

  • “А хто у вас був там?”
  • “Зять і внучка 10 років, дівчинка наша”.
  • “Що зараз з ними, відомо?”
  • “Ні, лікарні обдзвонили”.

Пошуки відновлюються за першої ж можливості. Про пошкодження свого відділення, яке розташовувалося в цьому ж торговельному центрі, повідомила й “Нова пошта”.

“Повністю зруйноване наше відділення. Співробітники живі. В одного з працівників контузія, його везуть до лікарні. Ми на зв’язку з колегами, щоб надати всю необхідну підтримку та допомогу”.

Частина посилок вціліла, вартість знищених компанія обіцяє компенсувати. Через атаку росіян пошкоджено також щонайменше чотири приватні будинки, торговельний центр, пошту, магазини, автомийку, автомобілі.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Новини ТСН 18:00 9 серпня. УДАР по Костянтинівці, події на КУРЩИНІ, 5 мільйонів євро у багажнику

Нагадаємо, у п'ятницю, 9 серпня, російська армія атакувала Костянтинівку на Донеччині. Ворог завдав по місту авіаудару ракетою Х-38 і влучив у супермаркет. Пошуково-рятувальна операція триває.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *