Бої у Курській області: росіяни втратили контроль над іще 2 селами — Z-канали

Війна

Внаслідок українського наступу в Курській області РФ росіяни втратили контроль над іще двома населеними пунктами.

Про це пізно увечері в неділю, 11 серпня, повідомили так звані російські “воєнкори”, яких цитують місцеві Telegram-канали.

У повідомленні йдеться, що українські війська “накатом” увійшли до села Мартиновка Суджанського району. У просуванні нібито брало участь 7 машин військової техніки з особовим складом.

Інший пропагандистський ресурс стверджує, що росіяни також втратили контроль над селом Гордєєвка в іншому, Коренєвському районі Курщини.

Також у місцевих Telegram-каналах з’явилася інформація про проведення евакуації з міста Льгов, де російська армія мінує підходи до міста і міст через Сейм. Вздовж об’їзної дороги з Льгова до Курська риють протитанкові рови.

Цивільні лікарні в Курській області використовують військові, оскільки поранених везуть “пачками”. Також велика кількість “двохсотих”. 

Нагадаємо, президент держави-агресорки Володимир Путін призначив голову ФСБ Олександра Бортнікова командувачем “контртерористичної операції” під час боїв, які тривають у Курській області. Це призначення  свідчить про незадоволення господаря Кремля діями військового керівництва.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *