Операція у Курській області: чи зменшили росіяни натиск на гарячих ділянках фронту — DeepState

Війна

Попри територіальні втрати у Курській області, російська армія поки що не здійснює перекидання на територію РФ своїх резервів із гарячих ділянок фронту в Україні та продовжує натиск на Покровськ, Торецьк, Вугледар та Куп’янськ.

Про це повідомив аналітик DeepState Роман Погорілий в ефірі телеканалу “Еспресо”.

При цьому він наголосив, що навіть якщо якісь підрозділи з Покровського напрямку будуть переведені, то українські бійці цього практично не відчують. 

“Їх [росіян] там дуже багато, наскільки багато, що реально не вистачає ресурсів, щоб їх всіх знищувати”, – зазначив Роман Погорілий.

Аналітик вважає, що російське командуванні радше зніматиме свої підрозділи із південного напрямку, щоб посилити спротив на Курщині.

“Я впевнений, що вони готові звідти [з півдня України] витягнути якісь сили, але точно не з Донецька, тобто Покровська і Торецька, бо занадто великі ризики”, – припустив аналітик DeepState.

Нагадаємо, раніше спостерігачі партизанського руху опору “Атеш” повідомили, що росіяни начебто почали перекидати до Курської області своїх військових, які мали посилити окупаційні позиції на Покровському напрямку.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *