Валерій Харчишин відреагував на чутки про його роман з Яніною Соколовою

Гламур

Фронтмен гурту “Друга Ріка” Валерій Харчишин тримає особисте життя за сімома замками і вкрай рідко бодай щось розповідає.

Протягом 13 років виконавець прожив у шлюбі з дружиною Юлією, однак понад два роки тому розлучився. Пара розійшлася не зовсім на позитивній ноті. Втім, зв'язок колишнє подружжя таки змогло налагодити. Артист зізнався, що з колишньою спілкується. Харчишин наголосив, що вони адекватні дорослі люди, яких пов'язують діти, тож по-іншому вчинити просто не можуть.

“Ми дорослі люди, у нас є діти. Ми підтримуємо зв'язок, ми спілкуємося. Ми адекватні люди, які мають спілкуватися, попри те, що вони не живуть разом”, – розповів артист у коментарі для “Люкс ФМ”.

Наразі невідомо, чи вільне серце Валерія Харчишина. Втім, музикантові приписують роман з ведучою Яніною Соколовою, яка 2022 року також оголосила про розлучення з чоловіком. Тож журналістка “Люкс ФМ” поцікавилася, чи дійсно це так. Валерій Харчишин, почувши запитання, зашарівся. Відповідати співак не став, тобто ані підтвердив чутки про стосунки з Соколовою, ані спростував їх. Окрім того, артист наголосив, що в Мережі й так багато новин про його особисте життя. Виконавцеві хотілося б, щоб про нього згадували через творчість, в якій можна віднайти відповіді на всі запитання.

“Ви загугліть Харчишин – і одразу летять постійно якісь страждання. Мого особистого життя стільки, що хотілося б більше творчості і пісень. Тим більше, що мої пісні настільки відверті, що береш будь-який текст і все розумієш”, – відповів артист.

Нагадаємо, нещодавно гурт “Друга Ріка” на чолі з Валерієм Харчишиним потішив новинкою. Колектив у власному стилі переспівав легендарний хіт Назарія Яремчука “Запроси мене у сни”.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *