Вдова актора-військового розповіла про виплату від держави 15 млн грн за загибель чоловіка на війні

Війна

Вдова відомого актора-військового Олексія Хільського розповіла про допомогу від держави за загибель чоловіка на війні.

Коханий акторки Надії Хільської пішов з життя у серпні минулого року. Артистка говорить, що вже почала отримувати допомогу від держави. Зокрема, донька Надії Хільської отримує пенсію через втрату батька. Також і дружині, і батькам загиблого захисника дається компенсація в розмірі 50% на комунальні послуги. Щоправда, мама і тато Хільського наразі цю компенсацію не отримують.

“Вже кілька місяців, як почала отримувати. Це пенсія на утримання дитини і компенсація 50% за комунальні послуги. Але батьки Льоші ще не отримують, хоча, начебто, подавали всі документи одночасно. Вони живуть у Кам'янському Дніпропетровської області, може, у них якось по-іншому ця процедура минає. Бо ця компенсація виплачується на сім'ю. Тому мені дивно, що ми з Лєрою отримуємо, а вони – ні”, – розповіла акторка в інтерв'ю kp.ua.

Також Надія Хіліська почала отримувати виплати в розмірі 15 мільйонів гривень за загибель чоловіка на війні, ця сума ділиться порівно з нею і донькою та батьками Олексія. Як говорить акторка, кошти від держави не надходять всі одразу. Спочатку дається півтора мільйона, а потім щомісяця виплачуватиметься решта суми.

“Вони ж не одразу всі виплачуються. Виплачуються протягом декількох років. Одразу виплачується півтора мільйона, а тепер щомісячно нам виплачують певну суму. І таким чином будуть виплачувати доти, доки не виплатять всю. І ця сума, як я вже сказала, ділиться на сім'ю: половина – нам з Лєрочкою, половина – батькам Льоші”, – зізналась артистка.

Нагадаємо, актор Олексій Хільський загинув на війні 17 серпня минулого року. Життя захисника обірвалося під час виконання бойового завдання. Раніше Надія Хільська розповідала, як переживає втрату чоловіка.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *