Дружина Мірошниченка пофарбувала волосся 8-річної доньки у яскравий колір: “Здійсненна мрія”

Гламур

Дружина ведучого Тімура МірошниченкаІнна – похизувалася кардинально новим образом їхньої названої 8-річної доньки.

Загалом, обраниця шоумена здійснила мрію Ангеліни. Як виявилося, дівчинка хотіла пофарбувати своє волосся у рожевий колір. Тож Інна не стала забороняти це, а навпаки – допомогла. Щоправда, образ дівчинці змінювали не фарбою, а тінтом, який незабаром вимиється.

“Плюс одна здійсненна мрія. Коли Ангеліна дізналась, що цей тінт змивається, то вирішила ніколи більше не мити голову”, —  пожартувала Інна.

Інна Мірошниченко також поділилася, що у рожевий колір пофарбоване не лише волосся Ангеліни, а й ванна, рушники, годинник та багато чого іншого. Утім, обраниця ведучого вважає, що це взагалі не має значення, адже головне, що донечка почувається щасливою.

“Хтось дуже хотів рожеве волосся! Тому тепер рожева я, ванна, рушники, годинник і ще купа всього. Але дитина найщасливіша”, — зазначила Інна.

Нагадаємо, нещодавно дружина Тімура Мірошниченка розповідала, як їхні діти ладнають між собою. Обраниця шоумена відверто зізналась, що ревнощі таки присутні, втім вони з чоловіком навчилися давати цьому раду.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *