Росія ракетами та КАБами атакує Сумщину: яка там ситуація і що відомо про “прильоти”

Ексклюзив ТСН

Окупанти нещадно обстрілюють Сумщину. В Білопіллі керована авіабомба влучила у приватний будинок – під завалами власного дому загинув 33-річний чоловік. Його донька та ще двоє людей поранені. У Шосткинському районі двоє чоловіків постраждали від ударів FPV-дронами. А в Сумах досі ліквідовують наслідки суботнього прильоту “Іскандера”.

Про це йдеться у сюжеті кореспондентки ТСН Оксани Солодовник.

Росія атакувала Суми ракетою “Іскандер”. У суботу вона вдарила по автостоянці поряд з багатоповерхівкою. Спалахнула масштабна пожежа, дивом минулося без жертв, двоє людей зазнали вибухових травм, проте шпиталізація їм не знадобилася. Нині комунальники забивають фанерою пошкоджені вікна. За попередніми даними, від вибуху повибивало шибки у п’яти багатоповерхівках, двох приватних будинках, пошкоджений торговельний центр, каналізаційна станція і дитсадок.

За останню добу Росія завдала по Сумщині понад 250 ударів, і лише сьогодні вже скинула понад десяток керованих авіабомб. У Білопіллі КАБ влучив у приватний будинок: 33-річний господар загинув під завалами власного дому, поранених троє, зокрема й 11-річна донька загиблого. Дівчина у лікарні в тяжкому стані.

Ще одна людина поранена внаслідок розриву КАБа в Юнаківській громаді, яку окупанти обстрілюють чи не найбільше.

Не лише прикордоння, а й уся область живе під загрозою постійних ворожих ударів. Вихідними повітряна тривога тривала 37 годин, з невеликими перервами. Над містом постійно кружляють російські розвідувальні дрони.

“У Сумах ми постійно чуємо вибухи, і це не лише ворожі удари, а й також робота нашої протиповітряної оборони, яка в ці дні помітно посилилася, і це додає оптимізму”, – каже кореспондентка ТСН.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Новини ТСН 12:00 за 19 серпня. Просування ворога на Донеччині та нові відключення світла

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *