Наталка Денисенко у пікантному бікіні з вирізом на грудях розкрила секрет стрункості своєї фігури

Гламур

Українська акторка Наталка Денисенко похизувалася своєю фігурою під час відпочинку у Карпатах.

Так, знаменитість доволі часто публікує фото, на яких підкреслює свої форми. Цього разу не було виключення й зірка показала свій пікантний купальник з глибоким вирізом на топі. Своєю чергою шанувальники поцікавилися секретом такої підтягнутої та стрункої фігури. Відповідь Денисенко здивувала юзерів, адже, за її словами, вона фокусується не на виснажливих тренуваннях у залі, а на внутрішній гармонії та правильному способі життя.

“Щойно дівчина біля басейну запитала, скільки разів на тиждень я займаюся у спортзалі, щоб мати таку фігуру? Я відповіла чесно: ніскільки. Бо в спортзалі я не була дуже давно. Моя фігура – це сукупність генетики, гарного настрою, нормального гормонального фону, любові до себе, легкої зарядки, правильного харчування, гармонійних стосунків з їжею та “психології тіла”, – поділилася акторка.

До речі, разом з Наталкою на курорті відпочивають її чоловік, актор і військовослужбовець Андрій Федінчик, який провернувся з фронту, та їхній синочок Андрій.  Раніше акторка вже ділилася, як вони відсвяткували День Незалежності разом серед гір у вишиванках.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *