Лілія Ребрик показала підрослу старшу доньку та як зробила їй сюрприз з нагоди 12-річчя: “Сяй!”

Гламур

Українська ведуча та акторка Лілія Ребрик з родиною зворушила привітаннями старшої доньки Діани.

Сьогодні, 30 серпня, дівчина святкує день народження. І у своє 12-річчя Діана отримала сюрприз від великої родини. Зокрема, Лілія з чоловіком Андрієм Диким і двома доньками Поліною й Аделіною у центрі міста Києва привітали іменинницю великими кульками, квітами і подарунками. Водночас у своєму фотоблогу Ребрик подякувала Діані за щоденне щастя й побажала не боятися рішуче йти до своїх мрій.

“З Днем народження, наша прекрасна ДіДі! Будь щасливою! Сміливо мрій! Сяй! Всупереч всім обставинам… А ми завжди будемо поряд! Завжди на твоєму боці. Просто знай це. Любимо тебе! І не втомлюємося дякувати долі, що 12 років тому ти зʼявилася на цей світ і зробила нас іще щасливішими! І продовжуєш це робити”, – замилувала вітаннями Лілія.

До привітань також долучилися зірки й прихильники родини Лілії, побажавши юній іменинниці щасливого майбутнього під мирним небом.

  • “Вітаємо-обіймаємо!” – Анатолій Анатоліч
  • “Божечки, яка красуня виросла! Вітаємо чарівну Діді!” – Ольга Сумська
  • З днем народження красуню! Щасливої долі та безпечного дитинства
  • Прекрасні донечки прекрасних батьків, будьте щасливими

Нагадаємо, шоумен Олександр Кривошапко також розповів про свято у його родині. 30 серпня його донька також святкує день народження. З нагоди її 7-річчя артист показав підрослу дівчинку й публічно звернувся до неї.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *