Обстріл Харкова КАБами: росіяни на дитмайданчику вбили 14-річну дівчину – подробиці трагедії

Ексклюзив ТСН

Російські окупанти 30 серпня обстріляли Харків з авіації. Терористи поцілили у 12-поверховий житловий будинок. В іншому районі міста окупанти вбили дівчинку на дитмайданчику.

Про це з місця події повідомила кореспондентка ТСН Вікторія Стрельцова.

На місці російського обстрілу працюють рятувальники. Найбільше потерпілих на місці влучання по багатоповерхівці. Там тривають рятувальні роботи. Складність для рятувальників полягає в тому, що є загроза обвалу.

“Вже відомо про 5 загиблих, серед них 14-річна дівчинка. Вона зазнала смертельних травм, коли гралася на дитячому майданчику. Поряд влучила ворожа бомба. На цю мить 47 поранених. Відомо, що щонайменше 20 пацієнтів дістали тяжкі та вкрай тяжкі травми. На жаль, кількість поранених неостаточна, до них постійно звертаються люди з гострою реакцією на стрес, з порізами та іншими пораненнями. Найбільше постраждалих саме в житловому будинку. Тривають рятувальні роботи”, – сказала Вікторія Стрельцова.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: ТСН НОВИНИ за 30 серпня 2024 | Новини України СЬОГОДНІ НАЖИВО

Нагадаємо, пообіді 30 серпня Росія атакувала Харків керованими авіаційними бомбами. Мер заявив про влучання просто в центрі міста.

Читайте також: 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *