“Жіночий лікар. Нове життя 2”: дебют сина Нагрудного, військові в кадрі та інші секрети зі знімань

Гламур

Вже сьогодні, 2 вересня, о 20:00 на “1+1 Україна” відбудеться прем'єра другого сезону найпопулярнішого українського медичного серіалу “Жіночий лікар. Нове життя 2“.

У продовженні стрічки талановитий акушер-гінеколог Михайло Гончар продовжує свою роботу у столичному Науково-дослідному центрі акушерства та репродуктології. На стосунки з Оленою випали нові випробування. Тим часом Андрій Балюк відчуває, що йому некомфортно у цивільному житті, тому він шукає можливості долучитись до медичної допомоги породіллям на прифронтових територіях. 

Розповідаємо цікаві факти про новий сезон стрічки “Жіночий лікар. Нове життя 2”

Наймолодшому актору — лише чотири дні. На сьогодні у другому сезоні знялось 75 малюків — 40 хлопчиків, 35 дівчат.  На майданчику працюють справжні неонатологи та дитячі медсестри, щоб знімання минали безпечно.

У другому сезоні у зніманнях залучені справжні захисники. У роботі над  проєктом взяли участь військові консультанти. Один з них, Ілля Гусєв, спочатку допомагав знімальній групі, а згодом отримав роль у серіалі. Персонаж Іллі Гусєва, командир з позивним “Астролог”, зіграє не останню роль в історії персонажів “Жіночого лікаря. Нове життя 2”.

Олексій Нагрудний грає в серіалі зі своїм 7-місячним сином Євгеном. Знімальна група спеціально підлаштовується під графік маленького актора. Цікаво, що того дня, коли Олексія Нагрудного затвердили на роль Юрія Сердюка, він дізнався і про те, що стане батьком. А тепер глядачі побачать їхній сімейний дует на екрані.

Надія Левченко, яка у другому сезоні зіграє лікарку УЗД Оксану Кондратюк, доєдналась до касту серіалу з другої спроби. Акторка проходила кастинг і на перший сезон, однак тоді її кандидатуру не затвердили.

Виконавиці ролі Марти Хижні, акторці Ользі Кіяшко, надають взуття на танкетці, а під час знімань статичних сцен у повний зріст підставляють кілька платформ, котрі не потрапляють у кадр. Це робиться, щоб візуально зрівняти різницю в зрості між акторами. Адже зріст Андрія Ісаєнка — 1,98 м, Надії Левченко — 1,86 м,  Сергія Кисіля — 1,89 м, а Ольги Кіяшко — 1,62 м

Не пропустіть прем'єру продовження найпопулярнішого українського медичного серіалу “Жіночий лікар. Нове життя 2” вже сьогодні о 20:00 на “1+1 Україна”.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *