Які джинси на піку популярності восени 2024: моделі, які ніколи не вийдуть з моди

Різне

Джинси – це ідеальний варіант одягу для будь-якого образу й пори року. Вони практичні та універсальні, їх можна одягнути під усе. До того ж у такому одязі гарно, зручно та легко. Джинси будуть доречними на роботу, прогулянку або вечірку, також на ділову зустріч і в подорож. Тому їх так люблять усі модниці світу. Розповідаємо, які варіанти джинсових штанів будуть на піку популярності восени 2024 року.

Широкі джинси з високим посадженням

Ці штани перебувають на вершині модного олімпу вже кілька років і не збираються звідти йти. Є кілька моделей цих джинсів – кюлоти, палацо, вільні широкі штани в чоловічому стилі. Така модель добре сидить на фігурі, коригує талію і видовжує ноги. За допомогою широких джинсів можна приховати зайві кілограми, якщо є така потреба.

Бегі-джинси

Це ще одні широкі джинси, які мають середнє або низьке посадження і мішкуватий вигляд. Їхній неформальний стиль робить загальний аутфіт недбалим та дещо зухвалим. Це ідеальний варіант для прогулянок на кожен день. Їх можна носити з водолазками, укороченими топами та світшотами.

Прямі джинси

Така модель штанів пасує абсолютно всім жінкам, незважаючи на вік і тип фігури. Прямі джинси – це ідеальний базовий варіант для повсякденного або ділового образу. А якщо одягнути з такою моделлю блейзер, то можна сміливо вирушати на вечірку чи романтичну зустріч. Актуальними в цьому сезоні будуть прямі джинси без декору у класичному синьому кольорі.

Джинси-кльош

Наразі ця модель також на піку популярності. Це безперечний хіт, що повернувся на вершину олімпу 2023 року і залишатиметься там ще не один сезон. Тому на ці джинси можна розраховувати ще років п’ять і не боятися, що вони вийдуть з моди. Джинси-кльош – це улюблена модель усіх французьких модниць, бо з ними можна створювати елегантні образи на всі випадки життя. Такі штани краще носити зі взуттям на підборах, акцентуючи образ коричневим шкіряним ремінцем.

Читайте також:

Зіркові стилісти назвали 5 трендових речей, які мають бути у вашому осінньому гардеробі

Стилісти назвали стрижку, яка на піку популярності цієї осені: зачіска для розкішного образу

У якому віці жінки найпривабливіші для чоловіків: ви будете здивовані

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *