Як приготувати ліниві пельмені: дуже швидкий рецепт

Другі страви

Для тих, хто не хоче замішувати тісто та ліпити пельмені, але дуже полюбляє їх їсти, пропонуємо рецепт приготування страви без ліплення від фудблогерки Alinи FooDee: “Пельмені виходять дуже смачними, тонке тісто та багато м'ясної начинки”.

Інгредієнти

  • фарш – 500 г
  • цибуля – 2 шт. (250 г)
  • яйце – 2 шт.
  • вода – 3 ст. л.
  • сіль, мелений перець – за смаком
  • борошно – кілька столових ложок
  • лавровий лист – кілька штук
  • чорний перець – 8−10 горошин.

Приготування лінивих пельменів

  • Дрібно порізати цибулю.
  • Зробити фарш з пів кілограма м'яса або взяти вже готовий фарш. Додати до нього подрібнену цибулю, посолити, поперчити. Можна додати будь-які улюблені спеції. Добре перемішати руками.
  • Зробити невеликі кульки.
  • Яйця збити з сіллю і перцем, додати воду, можна молоко.
  • Кожну кульку з фаршу спочатку занурити у збиті яйця, а потім обваляти в борошні. Таку процедуру повторити двічі-тричі
  • Готові кульки відварити, як звичайні пельмені, у воді з лавровим листом і чорним перцем.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *