Для тих, хто не хоче замішувати тісто та ліпити пельмені, але дуже полюбляє їх їсти, пропонуємо рецепт приготування страви без ліплення від фудблогерки Alinи FooDee: “Пельмені виходять дуже смачними, тонке тісто та багато м'ясної начинки”.
Інгредієнти
- фарш – 500 г
- цибуля – 2 шт. (250 г)
- яйце – 2 шт.
- вода – 3 ст. л.
- сіль, мелений перець – за смаком
- борошно – кілька столових ложок
- лавровий лист – кілька штук
- чорний перець – 8−10 горошин.
Приготування лінивих пельменів
- Дрібно порізати цибулю.
- Зробити фарш з пів кілограма м'яса або взяти вже готовий фарш. Додати до нього подрібнену цибулю, посолити, поперчити. Можна додати будь-які улюблені спеції. Добре перемішати руками.
- Зробити невеликі кульки.
- Яйця збити з сіллю і перцем, додати воду, можна молоко.
- Кожну кульку з фаршу спочатку занурити у збиті яйця, а потім обваляти в борошні. Таку процедуру повторити двічі-тричі
- Готові кульки відварити, як звичайні пельмені, у воді з лавровим листом і чорним перцем.
Читайте також: