Одесу масовано атакували безпілотники, лунали вибухи: яка ситуація в місті

Ексклюзив ТСН

В Одесі вночі була масована атака ворожих дронів. Майже годину в місті працювала ППО, знищено більшість безпілотників, однак були і влучання, і пошкодження від уламків.

Про це йдеться у матеріалі кореспондента ТСН Сергія Осадчука.

Одесу атакували безпілотники. Будинок багатодітної родини переселенців Тітових — у десяти метрах від епіцентру вибуху. Знесло покрівлю на половині даху, повилітали чи не усі вікна. Подружжя і 9 дітей врятували дві стіни.

“Коли сильно гучно стало, то ми усі зібрались в одну кімнату, щоби подальше від вікон, то, звісно, діти злякалися. Але, слава Богу, що всі живі і здорові. Ми зустріли війну у нас в Новій Каховці також вибухи, виїхали сюди — і тут”, — каже Андрій Тітов. 

Хоча хата Андрія — у кварталі від місця падіння дрона, але й у нього вибито скло у вікнах. Чоловік радіє, що живий і напередодні дружину з донькою відвіз до рідні, бо дитяче ліжко було поряд з розтрощеним вікном. Лише дивом ніхто не загинув, кажуть люди, адже вночі всі були по домівках.

“Спочатку було спокійно, потім був якийсь вибух — і зараз вже паніка, ти не знаєш, що далі буде”, — каже Маргарита Дайнега. 

На світанку на цю вулицю заїхала важка техніка та прибули комунальники і волонтери. Людям видавали плівку, аби закрити вікна, та брезент, щоб затулити дірки в даху – попереду кілька днів дощів, тож люди поспішають полагодити домівки.

“На теперішній час 27 домівок постраждали — це переважно дахи, вікна, двері. Поки що працівники складають відповідні протоколи для подальшого надання матеріальної допомоги”, — каже голова Пересипської РДА Сергій Кондратюк.

Постраждали також з десяток автівок. Ті, хто пережив нічний жах, кажуть – росіяни спеціально спрямували дрони на житловий сектор, бо жодних військових та енергетичних об’єктів поряд немає.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: ТСН НОВИНИ за 13 вересня 2024 | Новини України СЬОГОДНІ НАЖИВО

Читайте також: 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *