День: 25.09.2024

На Київщині сили ППО спрацювали по ворожих безпілотниках — КОВА

У Київській області було зафіксовано рух ворожих ударних безпілотників. Про це йдеться у повідомленні Київської обласної військової адміністрації. У повідомленні вказується, що по ворожих цілях працюють сили протиповітряної оборони.  “Зафіксовано… Read more »

Ліга Європи: розклад і результати матчів першого туру

25-26 вересня будуть зіграні матчі першого туру основної стадії Ліги Європи сезону-2024/25. Єдиний представник України у другому за престижністю євротурнірі, київське “Динамо”, у середу, 25 вересня, на арені “Фолькспаркштадіон” у німецькому Гамбурзі розгромно програло римському “Лаціо”. У четвер, 26 вересня, “Рома” українського форварда… Read more »

Спікер Джонсон вимагає негайно звільнити Маркарову з посади посла в США

Спікер Палати представників США, республіканець Майк Джонсон вважає, що посолка України у Вашингтоні Оксана Маркарова організувала візит президента Зеленського на збройовий завод у Пенсильванії, щоб допомогти демократам у виборчій кампанії…. Read more »

Ла Ліга: розклад і результати матчів 7-го туру чемпіонату Іспанії з футболу, турнірна таблиця

17-26 вересня будуть зіграні матчі сьомого туру іспанської Ла Ліги сезону-2024/25. Він розпочався ще 17 вересня поєдинком “Мальорка” – “Реал Сосьєдад”. 24 вересня мадридський “Реал” без українського голкіпера Андрія Луніна в результативному матчі ледь не втратив перемогу над “Алавесом”. Днем пізніше… Read more »

День ангела 26 вересня: кого та як вітати з іменинам

Хто святкує день ангела 26 вересня 26 вересня 2024 року привітайте з іменинами Володимира, Дмитра, Івана, Миколу, Олександра. Володимир — походить від старонімецької, означає “велика сила”. В дитинстві обожнює, коли… Read more »

Туристи спотворили одне з найкрасивіших місць на планеті: причиною стала всім відома прикмета

Всім відомо, якщо хочеш повернутися у місце, яке тобі сподобалось, – кинь монетку у фонтан. Але що робити, якщо фонтану немає? Відвідувачі Єллоустоунського національного парку в США десятиліттями відповідали на це… Read more »

Квадробери заполонили Україну: хто ці люди в масках тварин і з хвостами

Гра чи загроза – в Україні все більш популярною стає нова субкультура. Діти-квадробери стають головними героями курйозних, а інколи і небезпечних ситуацій. Підростаюче покоління в масках із зображенням тварин і… Read more »

Ядерний шантаж Росії: влада та військові України відреагували на чергові погрози Путіна

Президент країни-агресорки Росії Володимир Путін вперше публічно провів засідання постійної наради Ради безпеки РФ щодо ядерного стримування. Він заявив, що “до ядерної доктрини запропоновано внести низку уточнень щодо визначення умов застосування… Read more »

Два вилучення та розгром: “Динамо” програло “Лаціо” на старті Ліги Європи (відео)

Київське “Динамо” розгромно поступилося римському “Лаціо” в матчі першого туру основної стадії Ліги Європи сезону-2024/25. Номінально домашній для українського клубу поєдинок на арені “Фолькспаркштадіон” у німецькому Гамбурзі завершився з рахунком 0:3. Римляни вийшли вперед уже на 5-й хвилині зустрічі – Булає Діа отримав передачу від… Read more »

Динамо – Лаціо – 0:3: онлайн-трансляція матчу Ліги Європи

У середу, 25 вересня, київське “Динамо” зіграє з римським “Лаціо” в матчі першого туру основної стадії Ліги Європи сезону-2024/25. Через повномасштабну загарбницьку війну, яку російські окупанти продовжують вести проти України, номінально домашній для “біло-синіх” поєдинок відбудеться на арені “Фолькспаркштадіон” у німецькому Гамбурзі. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за… Read more »