Росіяни КАБами рівняють з землею ще один регіон України: за вересень “прилетіло” 110 авіабомб

Ексклюзив ТСН

Росіяни сьогодні зранку атакували Херсонщину КАБами: серед поранених – двоє дітей: 4-річній дитині з контузією допомогу надали на місці, 15-річний підліток поїхав до лікарні. До медзакладу також направили двох поранених жінок. Ці авіабомби пустили по селищу Інгулець близько 5 ранку, всі постраждалі в цей момент були вдома.

Про це йдеться в сюжеті кореспондентки ТСН Наталії Нагорної.

Наталія Нагорна каже, що зараз у Херсоні практично немає людей на вулицях через постійні атаки РФ. Ворожі БпЛА долітають навіть до центру Херсона.

Напередодні росіяни атакували Херсонський будинок культури та творчості. Навколо будівлі розкидані протипіхотні міни-пелюстки, сюди ж долітають FPV-дрони. Бомба прилетіла туди, де колись висіли агітаційні прапори “Партії регіонів”.

Херсон мав кілька місяців перепочинку – після того, як українські Сили оборони збили два ворожі літаки, які скидали бомби на місто, ворог сконцентрувався на селах. Зараз росіяни знову тероризують херсонців з неба і б'ють далекобійними авіабомбами.

На Херсонщину лише від вересня росіяни скинули 110 авіабомб. Сьогодні зранку 9 КАБів прилетіло по селах Федорівка, Інгулець і місту Херсон. Уже відомо про 4 поранених, це двоє дітей і дві жінки.

“110 авіабомб лише від вересня зараз скинули і скидають більш на села”, – каже голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Від початку вересня на Херсонщині дістали поранення 211 людей, 19 загинули.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: ТСН НОВИНИ за 27 вересня 2024 | Новини України СЬОГОДНІ НАЖИВО

Читайте також: 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *