“Це все неправда”: речник Зеленського розкритикував коментарі західних ЗМІ щодо Плану перемоги

Події

Прессекратар українського президента Сергій Никифров вважає оманливими коментарі західних засобів масової інформації щодо скептичного сприйняття партнерами України Плану перемоги, який представив у США президент Зеленський.

Про це він сказав в ефірі національного телемарафону.

“Західні ЗМІ підбирали різні епітети: типу прийняли з прохолодою, прийняли без ентузіазму, прийняли скептично цей план перемоги. Це все неправда, його прийняли з величезною зацікавленістю, його прийняли конструктивно, його прийняли в роботу”, – наголосив Никифоров.

Він нагадав, що після обговорення Плану перемоги президент Байден повідомив про заплановану на жовтень зустріч партнерів у форматі “Рамштайн”.

“Президент США Джозеф Байден повідомив, що 12 жовтня на засіданні контактної групи з оборони України у форматі Рамштайн, він уже повернеться з якимись рішеннями і відповідями. Тому початок обнадійливий”, – зазначив речник українського президента.

Нагадаємо, у Німеччині відбудеться чергове засідання Контактної групи з питань оборони України, яке називають форматом “Рамштайн”. Цього разу на зустріч з’їдуться лідери держав, які надають допомогу Україні у протистоянні російській агресії.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *