Салат, з яким ви забудете про “Олів’є”: рецепт зі старого журналу, який підійде на щодень і на свято

Салати

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Відварену картоплю очистити, натерти на крупній терці в салатник. Аналогічно очистити і натерти яйця.
  2. З курячого м'яса видалити кісточки та шкіру. Нарізати невеликими шматочками. Сир нарізати кубиком, додати у салатник.
  3. Гриби порізати навпіл або четвертинками, додати до салату. Нашинкувати дрібно зелень. Висипати до інших інгредієнтів.
  4. Посолити і поперчити. Додати майонез і ретельно розмішати.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *