Сергій Притула показав дорослого сина-копію від ексдружини і привітав його з 16-річчям

Гламур

Ексведучий, а нині громадський діяч, волонтер та засновник однойменного фонду Сергій Притула повідомив про свято в його родині.

Син знаменитості від колишньої дружини Юлії святкує день народження. Так, 2 жовтня Дмитру виповнилося 16 років. Тож Сергій Притула публічно привітав сина з днем народження. Він у фотоблогу опублікував їхнє спільне фото. На знімку волонтер позував перед камерою, обійнявшись з сином. Також Притула адресував Дмитру теплі слова з привітаннями та побажаннями.

“Дмитру – 16! Геть зовсім дорослий став. Надійний, відповідальний, із ним страшенно цікаво проводити час у спілкуванні. Ну, і якби був чемпіонат світу з найкращих старших братів, то Дмитро зайняв би всі призові місця сам. Аби здоровий був і не розгубив, а примножив все найкраще, що є у твоєму великому серці! З днем народження, сину! Вітаємо і міцно обіймаємо!” – звернувся до сина колишній шоумен.

Підписники Сергія Притули теж не лишили хлопця без привітань. Також вони зазначили, що син неабияк схожий на свого батька, особливо очима: “Які ви схожі! Нехай все вдається!”, “У нього один в один ваші очі! Легкої вдачі хлопцю і широкої вільної дороги по життєвому шляху!”, “Не впізнала хлопця! Реально виріс. Здоров'ячка Дмитру! І миру. Головне миру”.

Нагадаємо, нещодавно бізнесвумен Єлизавета Юрушева святкувала день народження первістка. Синові знаменитості виповнилося 17 років. Тож Юрушева також ніжно вітала Даніеля зі святом та показувала його рідкісні фото.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *