45-річна Катерина Бужинська зізналася, як худне та від чого навідріз відмовилася в харчуванні

Гламур

Українська співачка Катерина Бужинська зізналася, як підтримує себе у формі.

Не секрет, що виконавиця у свої 45 років має чудовий зовнішній вигляд. Катерина каже, що цьому сприяє не лише генетика. Зокрема, вона звертається до здорового харчування та зовсім виключила з раціону солодке й мучне. Окрім того, Бужинська свого часу працювала з лікарями над очищенням організму і домоглася мінус чотирьох кіло на вагах.

“Хочу дуже подякувати своїм батькам за чудову генетику. Але раніше я могла їсти солодке на ніч, і я не поправлялася. А зараз я вже майже рік не вживаю цукор, хліб, всілякі такі вироби. Жодного борошна. Завдяки терапії Маєра, яку я пройшла в січні, я позбулася чотирьох кілограм, але для мене це достатньо, тому що я ніколи не була гладкою. Ну, можливо, лише під час вагітності. В принципі, я вже 20 років майже в одній вазі”, – розповіла зірка в інтерв'ю РБК-Україна.

Знаменитість додає, що вона також уникає будь-яких шкідливих звичок і слідкує за активністю впродовж дня.

“Я не палю, не зловживаю, достатньо багато працюю. Коли я виходжу зі сцени, в мене мокре просто все, навіть волосся. Тобто я багато віддаю енергії. І, мабуть, це і не дає набирати вагу”, – зізналася артистка.

Нагадаємо, нещодавно Катерина Бужинська різко висловилася про колег Таїсію Повалій та Ані Лорак, які під час війни проміняли Україну на криваві рублі.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *