Виявляється, навіть таку просту страву, як смажена цибуля, можна зробити в кілька разів кращою, якщо під час приготування додати певні інгредієнти.
Хоча найпопулярнішим методом смаження, все-таки, є звичайне приготування на добре розігрітій сковорідці з рослинною олією, його не можна назвати найкращим.
Наприклад, для підсилення смаку цибулі, щоб вона була більш солодкою, кулінари радять додавати під час смаження трішки цукру. До речі, в такий спосіб у вас вийде ідеальна карамелізована цибуля.
Ще одним улюбленим інгредієнтом є харчова сода. Завдяки цій речовині цибуля вийде однорідною і гладкою. Харчову соду часто додають під час смаження цибулі, коли в страві потрібно приховати присутність цього овоча. Особливо корисним такий метод стане для тих людей, які не люблять смаку чи текстури цибулі в стравах.
А щоб смажена цибуля мала приємну золоту скоринку, найкраще, що ви можете зробити, це додати борошно під час смаження. Спочатку овоч подрібнюється до потрібного розміру, потім викладається в пакет, туди ж засипається кілька ложок борошна, пакет зав'язкується і добре струшується. Перед смаженням видаліть залишки борошна, висипавши цибулю на сито.
Читайте також: