Олексій Омельяненко спільно з фондом «Надія» передав 10 апаратів Prismaflex до прифронтових шпиталів

Події

«Підтримка наших військових шпиталів є надзвичайно важливою для забезпечення належного рівня медичної допомоги. Наш фонд вже давно співпрацює з лікарнями в регіонах, де ситуація найбільш напружена, забезпечуючи їх найсучаснішим медичним обладнанням. Нові «штучні нирки» – апарати Prismaflex, які ми передаємо до шпиталів, врятує багато життів. Це інвестиція у здоров’я наших захисників та їхнє швидке відновлення», — зазначив Олексій Омельяненко.

Ця передача обладнання — не лише жест підтримки, але й приклад того, як спільними зусиллями меценатів і благодійних організацій можна зберегти життя українських військових. Завдяки таким ініціативам, медична допомога на фронті стає доступнішою, а шанси на одужання поранених суттєво зростають.

«Апарат «штучна нирка» є необхідним для проведення гемодіалізу та очищення крові в пацієнтів, які через серйозні травми або захворювання мають порушення роботи нирок. Крім того, обладнання допомагає стабілізувати поранених, що особливо важливо на  перших етапах медичної евакуації», – зазначає Валерій Дубіль, голова наглядової ради фонду «Надія». 

Військові медики підтверджують критичну важливість таких апаратів у зоні бойових дій: «Ці апарати дозволяють нам забезпечувати надання невідкладної допомоги пораненим у найскладніших умовах. Без цієї допомоги багато бійців втратили б шанс на життя. Завдяки підтримці фонду «Надія» та Олексія Омельяненка ми маємо змогу надавати нашим пораненим воїнам медичну допомогу найвищого рівня», — зазначив один із військових медиків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *