Лише деякі експерти знають про секретний інгредієнт, який здатний перетворити звичайний борщ на справжній шедевр кулінарного мистецтва.
Що ж це за інгредієнт? Йдеться про подрібнене листя хрону. Хоча може здатися досить дивним додавати їх до борщу, але саме вони додадуть страві особливої пікантності і неповторного аромату, від якого захоплює дух. Не потрібно боятися експериментувати. Спробуйте вносити свої “родзинки” в традиційний рецепт, щоб зробити його ще кращим.
А якщо вам хочеться, щоб бощ вийшов максимально наваристим і ситим, тоді замість звичайної води використовуйте бульйон. Ця насичена рідина зробить звичайну страву більш поживною, розкриє всі її грані. Професійні кулінари спочатку завжди готують смачний бульйон, який і стане основою для всіх інших компонентів борщу.
Якщо ви будете дотримуватися цих двох правил: додавати подрібнене листя хрону і варити борщ на бульйоні, то гарантовано завжди отримуватимете дуже смачну страву. Звичайно, не забувайте і про традиційні інгредієнти: картоплю, буряк, моркву, капусту.
Читайте також: