Вінегрет: простий рецепт з унікальним заправленням – такої смакоти ви ще не їли

Салати

Якщо вам набрид смак вінегрету і ви хочете його трохи урізноманітнити, спробуйте заправити салат не простою олією.

  1. Спочатку потрібно відварити овочі. Зверніть увагу, що картопля вариться приблизно 20-25 хвилин, морква 25-30 хвилин, а буряк – до 50 хвилин. Нарізати їх кубиками.
  2. Порізати кубиками цибулю та солоні (мариновані огірки). Додати горошок. Квашену капусту можна додавати за бажанням порційно, щоб салат довше зберігався.
  3. Робимо заправлення: змішати олію, сіль, чорний мелений перець, гірчицю, цукор, лимонний сік або оцет.
  4. Поливаємо салат заправленням.

Насолоджуємося результатом. Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *