Готуємо живий чай зараз: рецепти приготування корисних напоїв

Напої, смузі й коктейлі

Зараз саме найкращий час для приготування живого чаю. Розповідаємо, як приготувати корисні напої.

Обліпиховий чай

  • Беремо свіжу або заморожену обліпиху. Заморожену можна розморозити.
  • Додаємо мед, збиваємо блендером. За бажанням можна перетерти через сито.
  • Додаємо спеції – імбир, куркуму. Розливаємо по формах і прикрашаємо спеціями та лимоном.

Цитрусово-імбирний чай

  • Беремо цитрусові, наприклад, апельсин, робимо апельсинову цедру.
  • Апельсин ріжемо на частини.
  • Додаємо натерту цедру, імбир, спеції. Добре збиваємо блендером і також розливаємо по формах.
  • Прикрашаємо бадьяном і нарізаними шматочками апельсину.
  •  Заморожуємо та смакуємо.

Читаємо також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *