Рецепт зі старої газети, коли гості на порозі: французький пиріг з ягодами з 80-х років

Випічка і страви з борошна

Ніжна і проста випічка з доступних інгредієнтів неодмінно стане улюбленим десертом на вашому столі.

Процес приготування:

  1. Розбийте два яйця, додайте 100 г цукру і збийте до густої піни. Додайте молоко та олію, ретельно перемішайте. Тепер просійте борошно з розпушувачем, знову перемішайте.
  2. Застеліть пергаментом форму для запікання, влийте тісто, рівномірно розподіліть його.
  3. В окремій мисці змішайте одне яйце, 20 г цукру і сметану. За допомогою чайної ложки викладіть масу візерунком зверху на тісто.
  4. Заморожені або свіжі ягоди викладіть зверху. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин. За бажанням після випікання можна посипати цукровою пудрою.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *