Ділимося рецептом котлет із додаванням крупи, яка замінить такі традиційні інгредієнти як хліб та яйця. Результат вас приємно порадує, котлети виходять соковитими, рум'яними, смачними.
Інгредієнти:
- 600 г будь-якого фаршу,
- 150 г перловки,
- столова ложка панірувальних сухарів,
- рослинна олія для смаження,
- сіль і спеції, зелень — на смак
Приготування:
- Відваріть перловку до готовності, вона не повинна стати занадто в'язкою.
- Додати до фаршу перловку сіль, спеції, нарізану зелень і ретельно перемішайте.
- Якщо суміш виходить занадто вологою, можна додати трохи панірувальних сухарів для досягнення ідеальної консистенції.
- Поставте все це в холодильник на декілька годин
- Візьміть фарш і сформуйте котлети потрібного розміру.
- На добре розігрітій сковороді з рослинною олією обсмажте котлети з обох боків до золотистої скоринки.
Читайте також: