Як правильно смажити цибулю, щоб вона завжди була золотистою: основні секрети досвідчених кулінарів

Різне

Щоб отримати золотисту страву, а не обвуглене “щось”, краще брати білу частину цибулі-порею або звичайної цибулі. Червону чи зелену довести до золотистості вкрай складно, тому що зазвичай виходить просто прісна бура маса.

Як правильно посмажити цибулю до золотистого кольору

Насправді існують всього два секрети, які досвідчені кулінари завжди використовують, коли потрібно посмажити цибулю до золотистості.

Насамперед важливо добре розігріти вершкове масло у сковороді. Нагрійте поверхню посуду так, щоб коли ви викладете шматочки масла, вони вже за кілька секунд стали прозорими.

Другий секрет криється в постійному перемішуванні. Тому краще зовсім не відходити від плити під час смаження цибулі.

Скільки часу смажити цибулю до золотистості

Це важлива інформацію, про яку потрібно постійно пам'ятати. Щоб цибуля була золотистою, але не підгоріла, смажити її потрібно всього лише кілька хвилин.

Інколи, щоб швидше отримати страву, кулінари починають збільшувати вогонь. Але це – фатальна помилка. На великому вогні овоч не просмажиться добре і не стане м'яким. Ба більше, це негативно вплине на його смак. Тому в цій справі поспіх зайвий.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *