Смачно, дешево і всього 30 хвилин вашого часу: торт “Мальвіна”

Десерти

Вам знадобляться лише прості інгредієнти, які можна купити в будь-якому магазині.

Процес приготування:

  1. Мед та цукор висипати в глибоку ємність, поставити на вогонь і розчинити, постійно помішуючи. Додати соду, ретельно перемішати. Ще трохи прогріти. Маса повинна посвітлішати.
  2. Остудити масу, вбити яйця, перемішати, додати олію і ще раз перемішати. Додати борошно і какао. Спочатку перемішувати ложкою, а потім перекласти на пергамент і руками замісити тісто. Розділити на 6-7 частин. Кожну з них розкачати в пласт, вирівняти за допомогою кришки від каструлі. 
  3. Перекласти коржі на деко, вистелене пергаментом. Кожен з них випікати протягом 5 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. Обрізки також запекти — вони стануть крихтою для прикрашання.
  4. Збийте міксером сметану з цукром, додайте варене згущене молоко, перемішайте до однорідності. Намастіть кожен корж кремом, а між шарами посипте волоські горіхи (подрібнені) для смаку. Залишіть торт за кімнатної температури, щоб він добре просочився. Можна прикрасити горіхами і крихтою з обрізків.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *