Цукрові півники з дитинства: рецепт льодяників на паличці

Різне

Сьогодні на полицях магазинів цукерки – чи то шоколадні, чи то льодяники – на будь-який смак. Колись асортимент був не такий різноманітний. Тому часто смаколики готували вдома. Чи не найулюбленішими були льодяники – цукрові півники.

Рецептом солодких півників на паличці поділилася кулінарка Юлія Сенич у TikTok.

Інгредієнти:

  • 6 столових ложок цукру
  • 2 столові ложки води
  • 1 столова ложка оцту (9%)
  • 1 чайна ложка олії (для змащування форми)

Приготування:

  1. В сотейнику змішайте цукор, воду та оцет. Поставте на плиту на невеликий вогонь. Постійно помішуйте масу, аж поки вона не стане золотавого кольору. Варити треба приблизно п'ять-сім хвилин.
  2. Форму для льодяників або силіконовий килимок змастіть олією. Вилийте гарячу карамель до форми, вставте палички та залиште застигати.
  3. Солодкі льодяники будуть готові за 10–15 хвилин.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *