Багато господинь після відвідування ресторану намагаються відтворити дегустовані страви на своїй кухні. Однак мало кому вдається досягти такого досконалого смаку й вишуканого зовнішнього вигляду м’яса чи риби. То в чому ж тут секрет? Професійні кухарі, як пише ресурс “Патріоти України”, використовують секретний інгредієнт для приготування страв із цих продуктів і радо поділилися своїм кулінарним трюком.
Як правильно приготувати м’ясо та рибу, щоб були смачними, як у ресторані
Найголовніше, що треба зробити, це вибрати максимально якісні та свіжі продукти. Інакше їхній смак не буде довершеним. Однак, є ще маленька хитрість, про яку варто пам’ятати всім господиням. Багато хто не знає, однак насичений смак м’яса та риби з ресторану залежить від маринування. Зазвичай всі використовують стандартний набір для маринаду – спеції чи трави, лимонний сік та соєвий соус.
Та якщо додати до маринаду трохи звичайного цукру, страва одразу заграє новими смаковими відтінками. Достатньо лише чайної ложки — тоді маринад не буде занадто солодким. Такий інгредієнт дасть утворитися хрумкій золотавій скоринці та повністю розкриє смак м’яса і риби.
Читайте також:
Від накипу не залишиться й сліду: як швидко почистити бойлер – допоможе цей копійчаний продукт
Які ознаки свідчать про те, що кімнатна квітка може загинути: дивіться на листя
Як підвищити впевненість у собі та змінити життя на краще: перевірені методи