Сирники. Здається, немає кращого сніданку. Їхній рецепт відомий кожній господині. Втім, дехто має власні секрети, які допоможуть зробити страву дуже смачною.
Кулінарна YouTube-блогерка Дарина Посмєтна поділилася рецептом сирників без борошна, але з додаванням манки.
Інгредієнти
- 400 г кисломолочного сиру жирністю 5%
- одне яйце
- 3 столові ложки манки
- 3 столові ложки цукру
- 4 столові ложки олії для смаження
- 10 г ванільного цукру
- щіпка солі
Приготування
1. Змішайте кисломолочний сир, манку, цукор, яйце, сіль і ванільний цукор. Добре перемішайте усі інгредієнти, аби утворилася ніжна однорідна маса. Потім залиште тісто відпочивати на 15 хвилин.
2. Змочіть руки у воді та сформуйте з тіста сирники. Після цього запаніруйте сирники в манці та надайте їм форми за допомогою ножа або склянки.
3. Обсмажте сирники з двох боків до золотистої скоринки.