Замініть борошно іншим інгредієнтом і сирники вийдуть неймовірно ніжними: рецепт 

Різне

Сирники. Здається, немає кращого сніданку. Їхній рецепт відомий кожній господині. Втім, дехто має власні секрети, які допоможуть зробити страву дуже смачною.

Кулінарна YouTube-блогерка Дарина Посмєтна поділилася рецептом сирників без борошна, але з додаванням манки.

Інгредієнти 

  • 400 г кисломолочного сиру жирністю 5%
  • одне яйце
  • 3 столові ложки манки
  • 3 столові ложки цукру
  • 4 столові ложки олії для смаження
  • 10 г ванільного цукру
  • щіпка солі

Приготування

1. Змішайте кисломолочний сир, манку, цукор, яйце, сіль і ванільний цукор. Добре перемішайте усі інгредієнти, аби утворилася ніжна однорідна маса. Потім залиште тісто відпочивати на 15 хвилин.

2. Змочіть руки у воді та сформуйте з тіста сирники. Після цього запаніруйте сирники в манці та надайте їм форми за допомогою ножа або склянки.

3. Обсмажте сирники з двох боків до золотистої скоринки.

Читайте також: 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *