Піст триває. Протягом цього періоду хочеться їсти не лише поживно, а й смачно. Зокрема, ласувати солодощами.
ТСН.ua підготував рецепт пісного печива від переможниці “МастерШеф” Аліни Бурик.
Інгредієнти
-
250 г вівсяних пластівців
-
20 г кокосової стружки
-
2 банани
-
2 ст. л. меду – 2 ст.л.
-
1 ч.л. кориці
-
Приготування
-
Вівсяні пластівців перебиваємо блендером або подрібнюємо качалкою. Банан розминаємо вилкою, додаємо кокосову стружку.
-
Добре перемішуємо усі інгредієнти та залишаємо на 10 хвилин.
-
Формуємо печиво та випікаємо у розігрітій до 170 градусів духовці 15-20 хвилин.