Вибух на кордоні США та Канади: двоє людей загинули внаслідок інциденту на мості біля Ніагарського водоспаду (відео)

за кордоном

В середу, 22 листопада, на Райдужному мості біля Ніагарського водоспаду вибухнув автомобіль, який в'їхав із території Канади до США. Внаслідок інциденту щонайменше двоє людей, які були в авто, загинули.

Про це повідомляє CNN з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.

За інформацією видання, автомобіль пройшов через первинний контрольно-пропускний пункт перевірки паспортів і прав. За даними кількох джерел у правоохоронних органах, потім автомобіль спрямували до іншого району для повторного обшуку. Коли машина прямувала до вторинної зони обшуку, стався вибух.

Представники влади не повідомляють, що стало причиною вибуху.

ФБР, поліція штату Нью-Йорк і митна та прикордонна служби США проводять розслідування. За словами джерел, федеральна влада намагається отримати відео з різних точок зору, оскільки свідчення свідків відрізняються.

“Насправді ми знаємо небагато – лише те, що був автомобіль, який намагався в’їхати до США, і вони перекрили обидва боки мосту”, – сказав CNN Аарон Фергюсон, офіцер громадської інформації міста Ніагара-Фоллз.

Поблизу Ніагарського водоспаду є чотири пункти пропуску між Канадою та США.

Джерела повідомили, що серйозних травм не отримав ніхто, крім тих людей, які перебували в машині.

За інформацією джерел ABC News, слідчі знайшли на місці події якусь валізу чи портфель. Вони розглядають його, як можливий вибуховий пристрій, вибухотехніки працюють зі знахідкою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *