Зараз саме найкращий час для приготування живого чаю. Розповідаємо, як приготувати корисні напої.
Обліпиховий чай
- Беремо свіжу або заморожену обліпиху. Заморожену можна розморозити.
- Додаємо мед, збиваємо блендером. За бажанням можна перетерти через сито.
- Додаємо спеції – імбир, куркуму. Розливаємо по формах і прикрашаємо спеціями та лимоном.
Цитрусово-імбирний чай
- Беремо цитрусові, наприклад, апельсин, робимо апельсинову цедру.
- Апельсин ріжемо на частини.
- Додаємо натерту цедру, імбир, спеції. Добре збиваємо блендером і також розливаємо по формах.
- Прикрашаємо бадьяном і нарізаними шматочками апельсину.
- Заморожуємо та смакуємо.
Читаємо також: