Пиріг з айвою: дуже простий рецепт

Десерти
  1. Айву помийте, очистіть шкірку, видаліть серцевину і натріть на тертці.
  2. Збийте яйця з цукром до пишної білої піни. Додайте просіяне борошно, сіль і соду погашену оцтом. Перемішайте тісто лопаткою, додайте олію та айву. Ще раз добре перемішайте.
  3. Боки форми змастіть олією, а дно застеліть пергаментом. Викладіть тісто у форму. Випікайте в наперед розігрітій духовці до 180 градусів 40-45 хвилин. Пиріг посипте цукровою пудрою.

Поради:

  • Погасити соду можна столовою ложкою лимонного соку.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *