“Люди у відчаї”: в окупованому Маріуполі зледеніли дороги через прорив водогонів (фото)

Події

В тимчасово окупованому Маріуполі випав сніг і похолоднішало, а через те, що у районах міста спостерігаються пориви водогонів, дороги зледеніли.

Про ситуацію із опаленням, транспортом та ремонтом доріг у місті повідомляє Маріупольська міська рада.

“Поки що снігу не багато, але вже навіть з цим окупанти не можуть впоратися. Так, Маріупольтранс повідомив людей, що у зв'язку з проривом водогону та зледенінням дорожнього покриття по вул. Сонячної та вул. Семененка, змінено схему руху автобусних маршрутів”, – йдеться у дописі. 

Люди обурені, адже тепер їм не зручно пересуватися. Водночас колабораційна адміністрація повідомляє, що усе під контролем.  

“Чи правильно треба розуміти, що наш чудовий мер знову напи..? І до боротьби з зледенілими дорогами ні чорта не готове?”, – пишуть маріупольці у місцевих пабліках.

У місті не вистачає ані техніки, яку загарбники самі ж знищили, ані співробітників комунальних закладів. Адже їм не платять чи затримують зарплатню. Тож йти працювати туди охочих небагато.

Також містяни жаліються на відсутність умов для проживання в пошкоджених окупантами будівлях. Там немає ні опалення, ні каналізації.

“А ще маріупольцям встановили “невидимі” батареї”, – йдеться у джерелі.

У будинку по вулиці Сеченова зняли старі батареї і пообіцяли замінити. Але їх і досі немає. Проте, як виявилося, будівельники у своїх відомостях їх “встановили”.

“Але батареї намальовані на папері, не гріють у реальності. Обурені маріупольці пишуть у місцевих пабліках, що усі п’ять поверхів без тепла. А у будинку живуть діти та літні люди. Окупаційна влада проблему ігнорує. Вже дуже холодно, але хтось не хоче нічого робити в цьому будинку, опалення немає, каналізації немає, ремонту тут немає…Все тільки “завтраками” годують. Є малі діти”, – скаржаться мешканці.

У підвалі будинку вже утворилося справжнє “болото” – грибок та мох. Люди перебувають у відчаї.

Тим часом в Маріуполі збільшилася кількість нових могил. Окупанти ховають людей в траншеях. Так, зокрема, на Старокримскому цвинтарі помітили великий сектор свіжих поховань. Людей ховають у траншеях, як неідентифікованих осіб.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *