Так готують яєчню в Ізраїлі: буде смачніше за піцу завдяки кільком секретним інгредієнтам

Сніданки

Основний інгредієнт — помідори. Також додають томатну пасту, часник, цукор та різноманітні спеції. Виходить неймовірно смачно. Тому не дивно, що ця страва має величезну популярність в Ізраїлі та багатьох арабських країнах.

Процес приготування:

  1. Візьміть чотири помідори, залийте їх окропом для зняття шкірки, потім наріжте кубиками середнього розміру.
  2. Розігрійте сковороду, налийте оливкову олію та додайте три подрібнені зубки часнику.
  3. Поставте сковороду на вогонь, і коли з'явиться аромат часнику, додайте спеції: паприку, куркуму та коріандр. Перемішайте суміш і додайте нарізані помідори.
  4. Через 30 секунд додайте дві столові ложки томатної пасти, посоліть і додайте цукор. Обсмажуйте суміш на сильному вогні близько 30 секунд.
  5. Зменште вогонь до мінімуму, додайте воду в сковороду, накрийте її кришкою та тушкуйте суміш на слабкому вогні протягом 20 хвилин, періодично помішуючи. В результаті вийде смачний соус. Зробіть 3-4 заглиблення в соусі та розбийте в них по одному яйцю.
  6. Накрийте сковороду кришкою та готуйте яйця кілька хвилин, поки вони не стануть готовими.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *