Цікава альтернатива класичному “Олів’є”: салат “Празький”

Салати

Салат має дуже ніжний та приємний смак завдяки шару з чорносливу. Спробуйте приготувати його вже сьогодні — і ви здивуєтесь, наскільки це смачно.

Процес приготування:

  1. Яйця, моркву та куряче філе потрібно відварити. Цибулю краще заздалегідь замаринувати у 9% оцті, з цукром, сіллю та перцем. Почистити свіжі огірки і нарізати невеликими кубиками.
  2. Салат буде збиратися шарами: спочатку дрібно нарізане куряче філе, яке потрібно посолити і поперчити. Зверху сіточка з майонезу. Після цього — шар зі свіжих огірків, натерті відварені яйця. Сіль, перець — і знову сіточка з майонезу.
  3. Далі викласти натерту моркву, зверху розподілити мариновану цибулю і консервований горошок. Тепер настала черга “родзинки” цього салату — чорносливу. Його краще нарізати і рівномірно розподілити. Змастіть майонезом.
  4. Фінальний шар — натертий твердий сир. Салат можна за бажання прикрасити свіжою зеленню.

Смачного!

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *