Якщо ви часто любите готувати пельмені або вареники вдома, спробуйте наступного разу зробити тісто за цим рецептом.
Процес приготування:
- Дехто вважає, що не варто додавати до тіста для пельменів чи вареників яйце, адже воно зробить його твердим. Проте професійні кухарі наголошують, що цей секретний інгредієнт додає тісту еластичності, воно не рватиметься в руках.
- Борошно треба просіяти, зробити невелику ямку посередині і всипати туди сіль.
- В окремій ємності змішайте гарячу воду (не окріп) та олію. Перемішайте, влийте до борошна. Спочатку тісто замішуйте ложкою, поки маса досить гаряча, потім руками. Вбийте яйце і теж вимішайте руками.
Після цього можете розкачувати тісто, робити форми та наповнювати улюбленою начинкою. Смачного!