Навіть дуже жорстка печінка стане м’якою та ніжною: залийте окропом і додайте один цікавий продукт

Другі страви

Ось кулінарний трюк, який змінить ваші страви з печінки: залийте її окропом, додайте гірчицю — і отримаєте неймовірно ніжну текстуру та багатий смак.

Процес приготування:

  1. Поріжте курячу печінку на шматочки середнього розміру, видаливши зайвий жир. Покладіть її в друшляк, промийте під проточною водою і дайте стекти зайвій рідині.
  2. Потім перенесіть печінку в глибоку тарілку, залийте окропом і залиште на 3 хвилини. Цибулю наріжте тонкими півкільцями та обсмажте на олії до м'якості. Додайте трохи солі й цукру за смаком. Коли цибуля стане золотистою, додайте подрібнений часник і обсмажте ще хвилину.
  3. Злийте гарячу воду з печінки і викладіть її на сковороду до цибулі. Тушкуйте під кришкою на середньому вогні 3-5 хвилин. Змішайте сметану з гірчицею. Якщо сметана надто густа, розбавте її водою і добре перемішайте.
  4. Залийте печінку з цибулею сметанним соусом, доведіть до кипіння. Потім зменште вогонь до мінімуму, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте ще 10 хвилин. Перевірте смак соусу, за необхідності додайте спеції.

Подавайте печінку в сметанному соусі з улюбленим гарніром. Смачного!

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *