Це дуже швидкий і простий рецепт, який ідеально підходить для тих, хто не хоче проводити на кухні багато часу.
Процес приготування:
- У глибокій мисці розбиваємо 4 яйця, додаємо 2 ст. л. цукру та половину чайної ложки солі. Все ретельно збиваємо віничком або міксером, поки маса не стане однорідною.
- Додаємо 100 г просіяного борошна та 80 г кукурудзяного крохмалю. Перемішуємо, щоб не було грудочок. Поступово вливаємо 500 мл молока, постійно помішуючи тісто.
- В кінці додаємо 3 ст. л. олії, ще раз добре перемішуємо. Тісто має бути рідким та однорідним.
- Добре розігріваємо сковорідку (краще з антипригарним покриттям) і змащуємо її тонким шаром олії. Наливаємо порцію тіста на сковорідку, рівномірно розподіляючи його по дну круговими рухами.
- Обсмажуємо млинець близько 1-2 хвилин з одного боку, поки не з’являться рум’яні краї, потім перевертаємо і готуємо ще 30-60 секунд. Викладаємо готовий млинець на тарілку та продовжуємо смажити інші.
- Сир перемелюємо в блендері. Додаємо цукрову пудру, ванільний цукор і цедру лимона. Перемішуємо. Кожен млинець розрізаємо навпіл, викладаємо начинку на всю поверхню, закручуємо в рулет.
Смачного!
Читайте також: