Млинці з начинкою з кисломолочного сиру, які ніколи не рвуться: рецепт зі старої українською книги

Десерти

Це дуже швидкий і простий рецепт, який ідеально підходить для тих, хто не хоче проводити на кухні багато часу.

Процес приготування:

  1. У глибокій мисці розбиваємо 4 яйця, додаємо 2 ст. л. цукру та половину чайної ложки солі. Все ретельно збиваємо віничком або міксером, поки маса не стане однорідною.
  2. Додаємо 100 г просіяного борошна та 80 г кукурудзяного крохмалю. Перемішуємо, щоб не було грудочок. Поступово вливаємо 500 мл молока, постійно помішуючи тісто.
  3. В кінці додаємо 3 ст. л. олії, ще раз добре перемішуємо. Тісто має бути рідким та однорідним.
  4. Добре розігріваємо сковорідку (краще з антипригарним покриттям) і змащуємо її тонким шаром олії. Наливаємо порцію тіста на сковорідку, рівномірно розподіляючи його по дну круговими рухами.
  5. Обсмажуємо млинець близько 1-2 хвилин з одного боку, поки не з’являться рум’яні краї, потім перевертаємо і готуємо ще 30-60 секунд. Викладаємо готовий млинець на тарілку та продовжуємо смажити інші.
  6. Сир перемелюємо в блендері. Додаємо цукрову пудру, ванільний цукор і цедру лимона. Перемішуємо. Кожен млинець розрізаємо навпіл, викладаємо начинку на всю поверхню, закручуємо в рулет.

Смачного!

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *