Рулети з шоколадних млинців з ніжним заварним кремом

Десерти

Цей десерт – чудовий спосіб здивувати гостей на Масницю, адже він не лише смачний, а й має гарний вигляд.

Щоб приготувати млинці знадобиться:

  • Борошно – 200 г.

  • Какао-порошок – 50 г

  • Цукор – 50 г.

  • Сіль –  пів чайної ложки 

  • Яйця – 2 шт.

  • Молоко – 300 г.

  • Окріп – 300 г.

Приготування млинців

  • До просіяного борошна додаємо какао, цукор, сіль, яйця – все перемішуємо.

  • Вливаємо молоко. Збиваємо блендером.

  • Тоненькою цівкою вливаємо окріп. Збиваємо блендером

  • Смажимо млинці на сковорідці, змащеній олією або на сковорідці з антипригарним покриттям.

Готові млинці кладемо остигати. В цей час готуємо крем 

Інгредієнти для крему

  • Молоко – 500 мл та  3 ст.л

  • Цукор – 150 г.

  • Жовтки – 3 шт.

  • Кукурудзяний крохмаль – 2 ст.л.

Приготування крему

  • Додамо до 500 мл молока 150 г цукру.

  • Перемішуємо яєчні жовтки з кукурудзяним крохмалем. Збиваємо вінчиком до однорідної маси

  • Нагріваємо молоко з цукром та тоненькою цівкою додаємо збиті жовтки з крохмалем, не припиняючи помішувати. Доводимо до кипіння та знімаємо з вогню.

Приготування рулетів з млинців

  • Млинці викладаємо на пергаментний папір, так, щоб вони були на хльост. 

  • Наносимо тонким шаром на млинці охолоджений заварний крем

  • Скручуємо млинці з намазаним кремом рулетом.
  • Загортаємо у пергамент та кладемо на декілька годин в холодильник

Виймаємо охолоджений рулет, розгортаємо, отримуємо такий чудовий десерт і насолоджуємось.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *